REFERENSbilder

Fler Referenser

Fler referensbilder hittar du här.

Hört från kund

"Gunnar har gjort ett fantastisk jobb hemma hos oss och vi kan varmt rekommendera honom. En trevlig person att ha att göra med, pålitlig,
och en perfektionist vad gäller måleri." 
                                                                                       Grant

Gunnar var en stor hjälp rakt igenom hela renoverings-projektet. Han är en skicklig, engagerad och estetiskt sinnad målare. Han började och slutförde arbetet i tid, och tog själv ansvar för att slutresultatet skulle hålla högsta kvalitet. Vad säger man om en sådan hantverkare? Rekommenderas varmt! "
                                              Sotiris

Vi kan varmt rekommendera Gunnar, förutom utmärkt måleri är han pålitlig och håller de överenskomna tiderna. För oss var han även en ovärderlig projekt-ledare när vi helrenoverade vår lägenhet. Han lotsade oss till de rätta färgvalen och kom med många uppskattade tips, saker som vi själva inte tänkt på. Om ni inte bara vill ha en målare utan också en erfaren hantverkare med egna idéer om inredning, välj Gunnar."
                            Anders och Mimmi 

Har använt VIP måleri som under-entreprenör för att från grunden måla sju nyproducerade vindsvåningar. Gunnar är pålitlig och noggrann vilket gör att jag kommer att använda honom i framtiden för andra projekt, vill rekommendera honom till andra som i första hand eftersträvar ett väldigt fint resultat. " 
                                              Ioannis

VIP MÅLERI I PRESSEN

Vip Måleri i pressen hittar du här.

Vip Måleri, Gunnar Norbäck, tel: 070-653 00 53, mejl: gunnar@vipmaleri.se